Estufa de gas per exteriors

PATIO és una estufa de gas amb estil que proporciona calor i llum on vulgueu crear un estat d’ànim únic i acollidor. La seva característica única és visible a quatre costats del foc. Gràcies a això, és l’únic llum de jardí de gas o terrassa.

DISSENY MODERN

L’aspecte modern de PATIO s’adapta gairebé a qualsevol lloc. L’escalfador pot ser una decoració elegant a la terrassa de la casa o al jardí. També es pot utilitzar en la restauració i la indústria hotelera com a complement interessant al menjador i l’espai lúdic. L’aparença atractiva i la calidesa agradable de PATIO faran que els jardins i les terrasses de cases i restaurants estiguin sempre plens de convidats a la primavera, l’estiu i la tardor.

La visió natural contra incendis està garantida utilitzant un cremador de ceràmica modern.

ÚS CONVENIENT

PATIO no emet cap so ni olor. El seu efecte també no afecta la circulació de l’aire, que és especialment important per als usuaris al·lèrgics.

Es pot traslladar fàcilment i col·locar-lo al lloc de la nostra elecció gràcies a les rodes muntades. El dispositiu pot funcionar  fins a 30 hores de forma contínua.

PATIO no requereix neteja de vidre perquè el foc no els fuma.

El seu llançament és molt fàcil i intuïtiu amb un botó situat a la cambra baixa de la llar.

SEGURETAT AL MÉS ALT NIVELL

PATIO està alimentat per gas líquid del cilindre que s’amaga a l’habitatge. Les flames estan tancades en una càmera de vidre que ens protegeix del contacte directe amb foc. Això permet admirar el joc de flames sota control total.

S’utilitza en la construcció del vidre és una ceràmica especial resistent al calor que s’utilitza també en insercions tradicionals de xemeneies, que poden suportar temperatures fins a 800 º C.

La part inferior de l’habitatge del dispositiu està fabricada en acer, coberta amb pintura en pols. Gràcies a aquest pati és resistent al dany.

La càmera inferior del dispositiu està protegida contra l’obertura no autoritzada mitjançant un bloqueig muntat a la porta. Les portes mateixes s’obren mitjançant un sistema push-to-open.

La construcció superior de l’escalfador assegura la protecció contra el foc ardent. A més, dirigeix ​​uniformement la calor que es genera en quatre costats.

El PATIO està equipat amb una vàlvula anti-inclinació especial que, en cas de volteig, retalla automàticament l’alimentació del gas al controlador, que es dispara. El dispositiu no depèn del sistema elèctric, de manera que estem segurs que, fins i tot en absència d’electricitat, il·luminarà la terrassa o el jardí.

L’estufa està equipada amb un sistema manual de control de gas totalment segur i avançat que evita les fuites de combustible no controlades.

A més, el PATIO està equipat amb un sensor de termoparell que, quan s’encén la flama del controlador, retalla l’abastament de gas al cremador.