Sigui quin sigui l’estil del seu habitatge, sigui quina sigui la ubicació escollida per a la seva nova xemeneia, xemeneies Gonzalvo li ofereix tot un ventall de possibilitats per a adaptar el model escollit a les dimensions i característiques de casa seva.

Xemeneies Gonzalvo posa a disposició d’arquitectes , interioristes i particulars un servei d’orientació professional, destinat a fer realitat el teu projecte de xemeneia. Aconseguir que la xemeneia que desitges s’integri al seu espai, responent a les necessitats de calefacció i disseny, és el nostre repte.

A partir d’un esquema o plànol d’obra, i el coneixement d’unes idees referents al teu gust i necessitats, preparem tant en CAD ( destinat a arquitectes, decoradors, interioristes…) com la visualització final en 3D, per a la seva recreació final en obra.

A partir d’aquí, realitzarém pas a pas tot el treball, amb les màximes exigències de qualitat i netedat, amb personal professional i utilitzant els millors materials

Xemeneies Gonzalvo és una empresa berguedana que us ofereix un ampli ventall de serveis per atendre les vostres demandes. Cada dia més persones i empreses ens confien la creació i el manteniment de la seva llar de foc, valorant la nostra atenció personalitzada i la capacitat d’adaptació a les necessitats dels nostres clients.

Per aconseguir uns resultats òptims comptem amb els coneixements, l’experiència i els mitjans tècnics necessaris per dissenyar, crear i mantenir tot tipus de xemeneies.

Per això us agraïm el vostre interès, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per ampliar aquesta informació.

Les nostres marques