Estufa a gas Patio per a terrasses

Xemeneies de Faber Opti-Myst

Faber Opti-Myst, el final de la imatge de la flama plana en xemeneies elèctriques. Aquesta sèrie té una vista 3-D del foc amb efecte de fum. Mai va ser tan realista un foc elèctric.

Un recipient ple d’aigua, algunes llums i un vaporitzador és tot el que es necessita per crear una imatge molt realista de la flama, amb prou feines es distingeix de un real.

La característica especial de l’efecte de flama la sèrie Faber Opti-Myst es realitza mitjançant la il·luminació d’un vapor d’aigua ultra-fi. Faber és el primer a aplicar aquesta tècnica.

L’aigua s’escalfa. Com a resultat, s’evapora, per la il·luminació particular, això dóna un fum / efecte de la flama molt realista i viu.

Omplir el dipòsit amb aigua i una mica més tard, quan la temperatura de l’estufa comença a evaporar l’aigua. una imatge realista de la flama és simulats gràcies a la llum especial. Tot això es pot controlar amb el comandament.

Nova generació de Opti-Myst

Amb la introducció del casset 500 i 1000 fa de Faber veure les xemeneies Opti-Myst on poden millorar encara més. Aquests nous models s’han fet moltes millores. Tant en la facilitat d’ús com capacitats incorporades.

Així doncs, aquestes casset estan equipats amb llums LED en comptes de les làmpades halògenes. Això no només assegura una vida més llarga, sinó també un consum d’energia significativament menor. Les opcions d’instal·lació s’incrementen pel fet que ja no cal haver assolit el lloc en la part davantera. El casset pot ara ser aixecat fora del marc de muntatge en el seu conjunt per tal de ser omplerts.

Recàrrega pot encara més fàcil, el casset 500 i 1000 estan proveïts d’una connexió de subministrament d’aigua. Com a resultat, el dipòsit d’aigua es pot reposar de forma automàtica i l’obertura ja no cal. Aquesta és la solució ideal per a llocs en què s’utilitza àmpliament el foc. Per exemple, en la indústria hotelera.